DE BESTE TELEFOONCENTRALE PANASONIC

Panasonic heeft een nieuwe telefooncentrale, de KX-HTS32.

Als officieel gecertificeerde Panasonic KX-HTS32 dealer kunnen wij u goed en volledig informeren over deze telefooncentrale. Tevens verzorgen wij de volledige installatie en beheer zodat u alleen maar plezier heeft van de Panasonic centrale.

U bent op zoek naar vervanging van uw huidige telefooncentrale en wenst gewoon een goed systeem met nieuwe technologie tegen een normale prijs. Na het doorlezen van deze pagina weet u alles over de beste Panasonic Telefooncentrale voor het MKB.

We mogen eigenlijk niet meer spreken over een telefooncentrale want deze oplossing kan zo veel meer.

Panasonic maakt ook de beste video camera’s ter wereld. U kan dus ook videocamera’s integreren voor beveiliging of u wilt u huis in de gaten houden vanaf kantoor.

U wilt weten wie er aanbelt en vanaf afstand de deur open doen. U wilt als organisatie in de zorg uw cliënten goed in beeld houden of als school een compleet beveiliging en telefoon systeem.

Onze oprichter Nick Aldewereld heeft een artikel geschreven hoe u bepaald welke centrale u wilt. Volg deze link.

U kunt gemakkelijk de privé smartphones van uw collega’s toevoegen aan de centrale. U beheert ze via de app en ze kunnen bellen via WiFi. Tevens heeft u alle functies om de bereikbaarheid te managen. Openings/gesloten tijden, vakantie dagen en overflow’s naar andere gebruikers en/of groepen of naar voicemail. U kunt video conferencing met meerdere gebruikers voeren en u kunt zowel uw huidige analoge toestellen aansluiten als nieuwe VoIP toestellen. VoIP is inmiddels een stabiele techniek en wij hebben hier veel ervaring mee en zorgen dat het goed werkt.

En als u hier Nima_Connect_Panasonic_KX-HTS32_Telefooncentrale_Nederlands klikt kunt u de volledige officiële Panasonic brochure lezen.

Laat hieronder uw gegevens achter voor een kennismaking. Dan nemen we uw eisen en wensen op en dan brengen we vrijblijvend een offerte uit.

Wij vernemen graag van u.