Panasonic KX-NSV300 Virtual+Reality

Panasonic KX-NSV300. Het beste van 2 werelden in 1 systeem.

Panasonic heeft een nieuwe hybride telefooncentrale, de KX-NSV300.

Als officieel gecertificeerde Panasonic dealer kunnen wij u goed en volledig informeren over deze oplossing en wat de voordelen voor u zijn.. Tevens verzorgen wij de volledige installatie en beheer zodat u alleen maar plezier heeft van de Panasonic centrale.

Vrouw belt op het kantoor met vaste telefoon

Belangrijkste Voordelen KX-NSV300

  • Oproepen onmiddellijk ontvangen en tijdens een gesprek mobiel blijven dankzij het geïntegreerde draadloze systeem
  • Extern systeemonderhoud kan via een veilige verbinding worden uitgevoerd
  • UC Pro-integratie verbindt diverse apparaten, zoals bureautelefoons en mobiele telefoons
  • Compatibel met bekabelde IP-telefoons, draadloze terminals en mobiele softphones
  • Automatische opnames en gegevens-back-up voor extra beveiliging

 

Meerdere apparaten

Meerdere apparaten

Met het KX-NSV300 software communicatiesysteem kunt u één enkel nummer toewijzen aan welk apparaat dan ook, of dit nu een bureautelefoon (SIP of systeem IP), draadloze telefoon of softphone (op pc of mobiel) is.

Mijn Portaal

Nima Connect Mijn Portaal

Met behulp van de ‘Mijn Portaal’ gebruikersinterface kan iedereen de functies gebruiken en de gemeenschappelijke berichtgeving instellingen aanpassen zonder de specifieke programmeer- of functiecode van het software communicatiesysteem te hoeven kennen.

Telecom Privé Cloud

Met een eigen cloud-infrastructuur bent u niet afhankelijk van ondersteuning en diensten van derden en heeft u meer controle over uw communicatie, meer veiligheid en lagere kosten. Uiteraard kunt u Nima Connect inschakelen om hierin wijzigingen aan te brengen als u de tijd of kennis niet in huis heeft.

Hypermoderne integratie

Nima Connect kan uw huidige systeem ook te integreren met de Panasonic UC Pro-oplossing voor uniforme communicatie en mobiele softphone-technologie en biedt zo optimale flexibiliteit en functionaliteit.

Slim Gecentraliseerd Beheer

Gecentraliseerd Beheer

Dankzij de mogelijkheden van de IP-netwerkfaciliteiten heeft u aan Nima Connect nog maar één beheerder nodig die het onderhoud op afstand uitvoert.

Slim Bureau

Overal bereikbaar zijn met één nummer zorgt voor een enorme verhoging van de efficiëntie. Zo hebben zowel de mobiele cliënt als de vaste apparatuur alle gegevens beschikbaar, zodra hierop wordt ingelogd. Nima Connect Engineers  helpen u met het inrichten en instellen van dit nummerplan.

In 3 eenvoudige stappen aan de slag.

Het implementeren van de KX-NSV300 in uw bedrijf is een fluitje van een cent als u het samen met ons doet.

U heeft alleen de productactiveringssleutel, jaarlicenties voor uw gebruikers en een licentie voor onderhoud op afstand nodig. Dat is alles.

Er zijn twee eenvoudige betaalplannen: betaal per gebruiker per jaar voor simpele budgettering en minimale kosten, of betaal voor permanente toegang.

Wij denken graag met u mee naar de kostenefficiënte oplossing die bij u past.

Brochure KX-NSV300 Dowloaden?
KX-NSV300 EN Handleiding Brochure

Of neem contact met ons op om u te helpen.

Wij vernemen graag van u.