PANASONIC CLOUD CAMERAMANAGER

Panasonic Cameramanager biedt ondernemers de mogelijkheid op afstand een oogje in het zeil te houden. Met de alles-in-1 oplossing voor camerabeveiliging brengt Panasonic Cameramanager camerabeveiliging naar de cloud.

Geen zorgen, waar u ook bent

Met Panasonic Cameramanager ziet u altijd wat er in uw bedrijf gebeurt, ongeacht locatie.

Bekijk beelden real-time of bekijk eenvoudig opnames in de Panasonic Cameramanager applicatie. Met behulp van bewegings- en infrarooddetectie is het systeem in te stellen naar iedere gewenste situatie. U ontvangt een pushnotificatie en/of e-mail wanneer beweging, geluid of warmte is gedetecteerd.

Gebruiksgemak en Smart Analytics

Kortom: geen onnodige notificaties, zodat u als ondernemer zich kan focussen op uw bedrijf en zich geen zorgen hoeft te maken over de beveiliging. Panasonic Cameramanager is voorzien van de Smart Analytics tool CLVR. CLVR ziet het verschil tussen mensen en objecten en stuurt alleen pushnotificaties wanneer er echt iets relevants aan de hand is.

Multiplatform en Plug & Play

Via de applicaties op PC, Mac, smartphone en tablet heeft u als  ondernemer overal ter wereld 24/7 toegang tot uw opnamen en camera’s. De apps zijn hier kosteloos beschikbaar:

Panasonic Cameramanager is zeer eenvoudig te installeren. U sluit de camera binnen enkele minuten aan op de Panasonic Cameramanager applicatie. Probleemloos, want alles is volledig geautomatiseerd.

Camera’s

U kunt een geschikte cloud camera bestellen via Nima Connect aanschaffen.

Panasonic Cameramanager werkt ook met andere camera’s van Panasonic. Afhankelijk van het model worden verschillende functionaliteiten wel of niet ondersteund. De andere cameramodellen en ondersteuning van functionaliteiten vindt u op de website van Panasonic Cameramanager. Website Cameramanager

U betaald € 4,95, € 9,95 of € 19,95 per maand. De camera zoals hierboven getoond is € 150,00 eenmalig. Tariefplannen en features

Bel ons om vandaag nog uw bestelling te plaatsen. 020-2600007