OVER NIMA CONNECT

Nima Connect bestaat uit zeer ervaren consultants uit het vak die met vele soorten bedrijven hebben gewerkt. Ten slotte gebruikt elk bedrijf internet en telefonie. Wij kennen de markt door en door en weten precies waar de beste deal voor u te halen is.

Wij werden het zat dat grote telecom partijen de dienst uitmaakten en bedrijven overstelpen met veel te dure diensten die “customer lock in” als doel hebben.

Bent u het ook zat dat grote telecompartijen de dienst uitmaken? En u overstelpen met veel te dure diensten met een hoge “customer lock-in”? Dan is Nima Connect de perfecte sparringspartner voor al uw ICT uitdagingen. Bij Nima Connect geloven we in vrijheid=blijheid en hoogwaardig en kwalitatief advies. Wij staan voor transparantie, keuzevrijheid en flexibiliteit. Maak kennis met Nima Connect en laat u overtuigen van onze verfrissende en pragmatisch aanpak.

Uw markt en klanten oefenen een steeds groter wordende druk op uw bedrijf om mee te veranderen en snel te reageren op ontwikkelingen in uw markt.

In deze tijden waarin zaken doen en geld verdienen al uitdagend genoeg is moet ICT en toegankelijkheid van deze diensten een vanzelfsprekendheid zijn. Net zoals gas, elektra en water is telecom een nuts dienst wat gewoon geconsumeerd moet kunnen worden via de “kraan”.

Veelal is ICT niet uw core business maar gezien de afhankelijkheid hiervan lijkt het daar wel op.

Wij geloven in transparantie, keuzevrijheid en geen jarenlange contracten voor uw dienst. Weggaan wanneer u niet tevreden bent zonder kosten of gezeur.