NIMA CONNECT IS NL BUSINESS PARTNER COMPUTENEXT

Nima Connect is gecertificeerd NL Business partner geworden van Computenext.
Met Nima Connect als business partner kan de ICT Waarborg lid nog beter worden bediend in haar zoektocht naar de beste oplossing op het gebied van Telefonie, Data en Cloud diensten aldus Marco van den Akker.
Nima Connect bestaat uit zeer ervaren consultants uit de telecom industrie die met en voor vele soorten bedrijven hebben gewerkt.

Ten slotte gebruikt elk bedrijf internet en telefonie. “Wij kennen de markt door en door en weten precies waar de beste deal voor u te halen is.” zegt Nick Aldewereld, Algemeen Directeur Nima Connect. Wij werden het zat dat grote telecom partijen de dienst uitmaakt en bedrijven overstelpen met veel te dure diensten die “customer lock in” als doel hebben.

Bij Nima Connect geloven we in vrijheid=blijheid en de kwaliteit van ons advies voor u. Maak kennis met ons om u te overtuigen hoe prettig en goed het voor uw bedrijfsvoering kan zijn om samen te werken. Doordat de Computenext Cloud marktplaats een transparant overzicht geeft in het rijke aanbod aan Cloud Diensten in combinatie met de zeer scherpe aanbiedingen op het gebied van Glasvezel, Data en Telecom diensten heeft de klant van de ICT Waarborg leden, het meeste voordeel tegen de beste condities op prijs, zonder in te hoeven leveren op kwaliteit.

 

Nick Aldewereld / Algemeen Directeur
Nick@NimaConnect.nl / +31625015434

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.