MOBIELE TELEFONIE

Mobiele telefonie

Mobiele telefonie is niet meer weg te denken uit uw bedrijf.

Wat zijn de mogelijkheden om dit te integreren met uw telefooncentrale of met uw bedrijfs programma’s?

Hoe kunt u dit redundant maken?

Hiermee biedt Nima Connect u de mogelijkheid om een complete bereikbaarheidsoplossing af te kunnen nemen bij één leverancier.

Nima Connect lever een volledige Vast & Mobiel oplossing vanuit een eigen communicatieplatform, waardoor de vaste en mobiele telefonie één geheel vormen.

Ook biedt Nima Connect Mobiele abonnementen van de 4 grote providers. KPN, T-Mobile, Vodafone en Telfort. Het grote aantal mobiele telefonie providers in de markt maken de keuze voor een zakelijk telefoonabonnement niet gemakkelijk. Wij kennen de markt goed en zijn snel in staat om de beste mobiele telefonie oplossing voor uw bedrijf te vinden.

Belangrijke eerste stap is het maken van een objectieve analyse van het belgedrag en de huidige kosten binnen uw bedrijf. Bellen uw werknemers veel onderling? Wordt er veel van- en naar het buitenland gebeld? Gaat het om lange of korte gesprekken? Vragen die van belang zijn voor de keuze van het beste zakelijke mobiele telefoonabonnement. Op basis van deze analyse adviseren wij het optimale abonnement voor zakelijk mobiel bellen in uw organisatie.