MOBIELE TELEFONIE INKOPEN VOOR MKB

Beste ondernemer,

Na het lezen van dit blog heeft u een paar tip hoe u mobiele telefonie het beste kan inkopen voor u bedrijf.

In uw huidige situatie heeft u waarschijnlijk meerdere soorten abonnementen met verschillende einddata per contract. Hierdoor is het lastig onderscheidt te maken wat u nu heeft en betaald. Ten slotte kunt u gewoon bellen en mobiel internetten. En of u bundel nu wel of niet op is, het gaat gewoon door.

Elke keer krijgt u een zogenaamd mooie toestel “gratis” en u gaat erop in omdat dit makkelijk is.

Natuurlijk weet u dat niks gratis is maar u moet gewoon kunnen werken en heeft geen zin om een studie te maken van die telecom jungle.

Als u bij ons de mobiele telefonie betrekt geven wij u een eerlijk en oprecht advies en tevens de beste deal voor uw situatie.

Ten eerst dient u zich af te vragen, wilt u de laagste maandelijkse kosten of wenst u hoge lasten per maand waarbij u het toestel gratis meekrijgt wat eigenlijk een verkapte lening is (voorfinanciering)?

Wij zien in de praktijk dat bedrijven prima uit komen met een toestel die een paar maanden geleden is uitgekomen of een mid range toestel. Ga dus eerst eens na wat u met het toestel wilt? Schermgrootte, android, Apple, email, sms’en internetten etc. Ga desnoods eens naar de Media Markt om die toestellen eens uit te proberen.

Meestal is het verstandig om de hardware los in te kopen en voor een sim only abonnement te kiezen. Ten slotte realiseert u op die manier een juiste en scherpe inkoop. Verzekeringen kunt u ook afnemen om risico’s af te dekken.

Door deze werkwijze realiseren we gemiddeld 30% kostenbesparing op uw maandelijkse factuur.

U hoeft dan alleen nog maar het administratie, abonnementsbeheer en contractdata, toestelservice bij te houden.

Bij Nima Connect nemen wij u dit uit handen en zorgen dat alles geregeld is. We bellen u ook periodiek om samen de factuur door te nemen om alles bij te houden.

Het gaat pas leuk worden als we uw mobiele abonnementen gaan integreren met uw vaste telefonie. Maar hierover later meer……

Geef ons een kans om u te laten zien dat het ook anders kan.

Nima Connect, goed geregeld!

Nick Aldewereld / Algemeen Directeur
Nick@NimaConnect.nl / +31625015434

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.