ZAKELIJK INTERNET

Bent u op zoek naar meer bandbreedte voor uw onderneming? Wilt u een razendsnelle, betrouwbare internetverbinding over glasvezel? Heeft u zakelijk internet nodig voor elektronisch betaalverkeer? Gaat u meer werken in de cloud? Zit u in een bedrijfsverzamelgebouw met meerdere bedrijven in een pand? Voor elk type onderneming heeft Nima Connect een passende internetoplossing. Zowel over DSL, als over glasvezel of een radiostraalverbinding.

Zakelijk Internet ADSL en VDSL
Met Zakelijke Internet op basis van ADSL of VDSL heeft u een permanente, supersnelle vaste internetverbinding via een gewone (analoge) telefoonlijn. Hiermee is uw organisatie 24 uur per dag on line en profiteert u van onbeperkt surfen, downloaden en e-mailen. Bovendien kunnen meerdere computers tegelijk via dezelfde zakelijk internet verbinding gebruikmaken van het internet.

Voor de zakelijke internet diensten betaalt u een vast tarief per maand, ongeacht het gebruik van uw DSL-verbinding. U hoeft dus niet in de gaten te houden hoe lang en hoeveel u gebruik maakt van het internet. Dit is inclusief beheer van de dienst en onderhoud van de router op uw locatie.

De voordelen van zakelijk internet bij Nima Connect

  • Hoogwaardige permanente toegang tot het internet
  • Geen datalimiet
  • Optimale beschikbaarheid
  • Geschikt voor clouddiensten en VoIP
  • Voor al uw vragen heeft u één vast aanspreekpunt
  • U ontvangt maandelijks een overzichtelijke factuur

Zakelijke Internet SDSL
De zakelijke internetdiensten op basis van SDSL bieden u een betrouwbare permanente internetaansluiting met een hogere uploadsnelheid dan bij Zakelijk Internet op basis van ADSL of VDSL.

Deze zakelijke internetdienst is zeer geschikt voor de meeste kleinere organisatie tot 10 medewerkers.

Zakelijk internet over glasvezel
Met de zakelijke internet over Fiber glasvezel profiteert u van alles wat uw organisatie nodig heeft voor professioneel gebruik van het internet. U krijgt een rechtstreekse aansluiting op het glasvezelnetwerk. Daarmee kunnen gegarandeerde transportsnelheden tot 1 Gbps worden gehaald, zowel up- als downstream.

Deze razendsnelle internetdienst is zeer geschikt voor veeleisende internetgebruikers.

Snellere internetverbinding?

Nieuwsgierig welke mogelijkheden er zijn om de internet snelheid op uw locatie(s) te verhogen? Neem vrijblijvend contact met ons op, bespaar op uw telecommunicatiekosten en voorzie uzelf en uw medewerkers van een nog betere internetverbinding.

Bandbreedte is de hoeveelheid data die tegelijkertijd over een bepaalde verbinding kan worden vervoerd. Hoe hoger de bandbreedte van een verbinding, hoe sneller u de data kunt ontvangen of versturen. Bij te weinig bandbreedte zit u onnodig lang te wachten om dingen te downloaden, wat ten koste gaat van de productiviteit. Bij te veel bandbreedte zou u een te dure internetverbinding hebben die zichzelf niet terugverdient.

Met een asymmetrische internetverbinding krijgt u een kostenefficiënte oplossing met meer download- dan uploadsnelheid. U kunt kiezen voor downloadsnelheden tot 20 Mb/s en krijgt een uploadsnelheid van 1 Mb/s. Asymmetrisch internet is met name interessant voor kleinere ondernemingen die de verbinding alleen gebruiken voor e-mail en surfen op het web.

Met de stijgende vraag naar bandbreedte gaan steeds meer bedrijven over naar een symmetrische internetverbinding. Daarbij zijn de download- en uploadsnelheid gelijk. Symmetrisch internet is geschikt voor bedrijven die grote bestanden up- of downloaden, gebruikmaken van zakelijke applicaties op het internet of bellen over het internet. Nima Connect biedt zakelijk internet van 4 Mb/s tot maar liefst 1 Gb/s.