HOSTED VOICE DEAN ONE GO

Hosted Voice dean onepro: een telefooncentrale in de cloud

Hosted Voice van Nima Connect is inclusief volwaardige webbased Unified Communication suite. U neemt een telefooncentrale dienst af vanuit de Nima Connect Cloud. Hierdoor is de aanleg, inclusief het onderhoud, van een centrale op locatie niet meer noodzakelijk.

Met Hosted Voice bepaalt u tot in detail de bereikbaarheid van uw organisatie en medewerkers. Alles is eenvoudig online te bestellen en te configureren wat u zelf aan het roer van uw telefooncentrale stelt.

U betaalt een vast bedrag per medewerker per maand zonder hoge éénmalige investeringen, waarmee de volledige functionaliteit van Hosted Voice tot uw beschikking komt. Wanneer u wilt uitbreiden, dan weet u van tevoren waar u aan toe bent: u betaalt simpelweg hetzelfde bedrag per extra medewerker per maand bij.

Grip op telecomkosten

Voor een vast bedrag per maand kunnen uw medewerkers onbeperkt bellen naar vaste en mobiele bestemmingen in Nederland en hebben zij via hun mobiele telefoon ook ongelimiteerd toegang tot mobiel internet en sms. Communicatiekosten zijn hiermee volledig voorspelbaar geworden.

Maximale bereikbaarheid, ook buiten kantoor

Telefonische bereikbaarheid is van cruciaal belang voor de zakelijke markt. Medewerkers moeten overal en altijd kunnen werken. Het maakt daarbij niet meer uit of dat gebeurt via een vaste of mobiele telefoon. Met Hosted Voice hebben al uw medewerkers een vast en een mobiel telefoonnummer en kan de medewerker zelf bepalen op welk nummer hij bereikbaar wil zijn.

Deze Hosted Voice dienst biedt u ook direct een redundante oplossing op telefoniegebied. Voorheen waren de investeringen die gemoeid waren met redundante telefonie-oplossingen zo groot dat bedrijven zich dat vaak niet konden veroorloven. Nu is het een vast onderdeel van deze zeer voordelige dienstverlening.

Optimale telefonische bereikbaarheid via Hosted Voice?
Verhoog uw telefonische bereikbaarheid en onderstreep de professionaliteit van uw organisatie. Maak uw medewerkers nog productiever en laat klanten de kwaliteit van uw bedrijf nog positiever ervaren. Neem contact met ons op over de mogelijkheden van Hosted Voice op 020-2600 007 of maak online een afspraak via het contactformulier.