GLASVEZEL

Glasvezel voor uw bedrijf

U hoort veel over glasvezel en ziet de voordelen voor uw bedrijf in. En nu?

Er is een oerwoud aan aanbieders en hoe weet u nu voor wie u moet kiezen? Wat kan ik kiezen? Wat heb ik nodig? Hoe verloopt zo’n overstap? Welke diensten kan ik afnemen? Wie gaat mij helpen bij de overstap? Hoe benut ik deze glasvezel optimaal? Wat zijn de verschillen? Wat is open glasvezel versus Tele2 en KPN glasvezel? Hoe organiseer ik een collectieve inkoop en vraagbundeling?

Bij dit soort vraagstukken helpen wij u met alle liefde. Met vele jaren ervaring helpen wij u bij de keuze en soepele implementatie “zonder gedoe” van een open glasvezel.

De voordelen van zakelijk glasvezel van Nima Connect

  • Betrouwbaar netwerk gegarandeerd
  • Supersnel zakelijk internet
  • Geschikt voor clouddiensten en VoIP
  • Zéér concurrerende tarieven
  • Voor al uw vragen heeft u één vast aanspreekpunt
  • U ontvangt maandelijks een overzichtelijke factuur

U heeft 3 keuzes!

Er bestaan grofweg 3 vormen waarin wij u kunnen helpen aan een dienst via glasvezel. 1 aansluiting voor uw bedrijfspand die alleen door uw bedrijf in gebruik is. 1 pand waarin meerdere bedrijven zitten die elk hun eigen glasvezelaansluiting krijgen of een bedrijventerrein die collectief de glasvezel krijgen aangelegd.

Eén aansluiting voor uw pand.

U heeft 1 pand in gebruik voor uw werkzaamheden en wenst 1 aansluiting die u voorziet in al uw digitale behoeftes. Denkt u dan aan vaste en mobiele telefonie, internet, verbinding naar de cloud, WiFi, IP PIN, IP Alarm, IP Camera beveiliging.

Alles kan en niks moet. U wilt de glasvezel optimaal gebruiken tegen een goed tarief.

Bedrijfsverzamelpand

U bent eigenaar van of betrekt een ruimte in een bedrijfsverzamelgebouw. Hiervoor hebben wij een unieke maatwerk propositie ontwikkelt. Elke ruimte wordt voorzien van een wandcontactdoos met een glasvezel koppeling naar de marktplaats. Op deze marktplaats is concurrentie van diensten leveranciers waardoor u altijd de beste deal heeft.

Er kunnen unieke proposities door vastgoed partijen worden aangeboden aan de huurders wat de meterprijs doet stijgen omdat het aantrekkelijker is om je hier te vestigen als huurder. Denk bijvoorbeeld aan Wifi of een basis internet en telefonie voorziening voor elke huurder.

Bedrijventerrein

Bedrijventerreinen zijn er legio in Nederland alsmede ook de koperen infrastructuur van KPN die lang niet altijd toereikend is.

Door middel van een collectieve aanschaf en inkoop profiteert u van inkoopvoordeel door eenmalige aanleg en volumevoordeel.

Meestal worden dit soort initiatieven vanuit de ondernemersvereniging of parkmanagement georganiseerd om de vraag te bundel en aan te besteden.

Stap over op zakelijke glasvezel

Profiteer van de ongekende mogelijkheden van zakelijk glasvezel en stap over. Neem vrijblijvend contact met ons op en kies voor een toekomstvaste oplossing voor uw communicatie behoeften. Bel ons op 020-2600 007 of laat uw gegevens achter op het contactformulier, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.